Fa upgrade browserului tau.

Daca vezi acest mesaj inseamna ca folosesti Internet Explorer 6, 7 sau 8.
Experienta ta pe net folosind unul din aceste browsere are puternic de suferit.
Downloadeaza (GRATIS) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox sau Google Chrome pentru o experienta optima online.

Nota: Daca folosesti cumva Internet Explorer 9+ si vezi mesajul acesta inseamna ca ai bifat butonul de "Compatibility View" din dreapta casetei de adresa web.
Debifeaza-l pentru pace pe web!

Magazin Online

(!)

Magazinul online este accesibil exclusiv companiilor inregistrate ca dealeri SKIN. Autentifica-te folosind butonul alaturat sau creeaza-ti un cont nou.

Despre magazin

Magazinul online este accesibil exclusiv companiilor inregistrate ca dealeri SKIN. Pentru a utiliza magazinul, trebuie sa te autentifici cu codul fiscal al companiei si parola aferenta. Odata autentificat, poti comanda produsele aflate in stocul SKIN asa cum procedezi in orice magazin online obisnuit. Produsele vor fi livrate in ziua realizarii comenzii, dupa ce aceasta va fi confirmata de coordonatorul de vanzari SKIN.

Prin intermediul magazinului online poti vedea toate produsele aflate in oferta SKIN, preturile acestora, specificatiile tehnice precum si cantitatile disponibile pe stoc. Iti poti realiza propria comanda in functie de produsele dorite sau poti beneficia de promotiile zilnice, saptamanale sau periodice disponibile prin intermediul magazinului.

Functii

Comanda

Plaseaza comenzi pentru produsele dorite sau pentru promotiile disponibile in fiecare zi. Comanda va fi livrata in ziua realizarii ei si receptionata in mai putin de 24 de ore.


Istoric Achizitii

Vezi ce produse ai comandat in trecut, care sunt cele mai vandute produse si pe ce produse trebuie sa te focalizezi. Vezi istoricul pentru a sti ce sa comanzi in prezent.


Stocuri Disponibile

Actualizate in timp real, stocurile tuturor produselor iti sunt la dispozitie pentru a sti ce comanda poti sa plasezi. Prin XML poti vedea stocurile disponibile in timp real.


Fisa Cont

Urmareste facturile emise, platile efectuate si care este permanent situatia fisei tale de cont. Afla ce facturi urmeaza sa fie scadente si cand, alaturi de soldul total.