Fa upgrade browserului tau.

Daca vezi acest mesaj inseamna ca folosesti Internet Explorer 6, 7 sau 8.
Experienta ta pe net folosind unul din aceste browsere are puternic de suferit.
Downloadeaza (GRATIS) Internet Explorer 9+, Mozilla Firefox sau Google Chrome pentru o experienta optima online.

Nota: Daca folosesti cumva Internet Explorer 9+ si vezi mesajul acesta inseamna ca ai bifat butonul de "Compatibility View" din dreapta casetei de adresa web.
Debifeaza-l pentru pace pe web!

Puncte Bonus

Vino in lumea punctelor bonus!

Cu ajutorul cardului "Puncte Bonus" toate achizitiile tale vor fi rasplatite. Pentru orice produs achizitionat de la Skin cardul tau va fi alimentat cu puncte a caror valoare o poti vedea pe site-ul Skin in dreptul fiecarui produs. Fiecare punct bonus se va converti la utilizare in 1 RON, deci cu cit acumulezi mai multe puncte cu atit vei putea solicita mai multe produse pe care le vei primi gratuit!

Foloseste cardul cu "Puncte Bonus"

Nu este nevoie sa prezinti cardul "Puncte Bonus" cind faci o achizitie de la Skin. Este nevoie sa utilizezi user-ul de pe card-ul Skin pentru a te autentifica si a putea face achizitii online pe www.skin.ro. Dupa ce vei obtine parola ta de pe site-ul Skin te poti loga oricind si plasa comenzi care vor ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Utilizeaza "Puncte Bonus"

Punctele bonus se reseteaza la sfirsitul trimestrului. Astfel, la sfarsitul lunilor martie, iunie, septembrie si decembrie trebuie sa utilizezi Punctele Bonus acumulate pentru a solicita produse gratuite. Iar daca nu ai strins suficiente puncte pentru produsul dorit este posibil sa achiti diferenta necesara!